Rólunk

Cégünk 1998-tól 2013-ig foglalkozott kéményseprő-ipari közszolgáltatással. (Jelenleg jogutód leányvállaltunk végzi ezt a tevékenységet). Közel 15 év szakmai tapasztalatával, a fűtéstechnológia fejlődésével, és a jogszabályi követelmények szigorodásával bebizonyosodott, hogy a hagyományos falazott kémények már nem alkalmazhatóak megfelelően ,új vagy újjáépített, esetleg tartalék szilárd tüzelésű kéményként.

Ezen jogszabályt a 2010.évi MSZ:845-ös szabvány is több pontban rögzíti.
-Új égétermék-elvezető csak rendszer jellegű lehet
-Tégla csak abban az esetben alkalmazható égéstermék-elvezetőn berendezés építésére, ha megfelelőségigazolással erre a célra alkalmas.
(Ezzel tudomásunk szerint egyetlen gyártó sem rendelkezik)

A kereskedelmi forgalomban kapható kémények, legyen saválló vagy samott rendszerekről szó, jelentős többletköltséget jelent a beruházó számára, a hagyományos téglakémények bekerülési kötségéhez képest. A Magyar Kéménygyártó Kft. ezt a problémát hamar felismerte, és magyar gyártóként elsőként sikerült ár/érték arányban, olyan terméket forgalomba hoznia és engedélyeztetnie, amely minden nemű előírásnak megfelel, ára pedig “verhetetlen” a konkurens kéményrendszerekhez képest.

Így 2011-ben elkezdük a Krea kémények forgalmazását.
2014-től mi vállaltuk az égéstermék-elvezetők kizárólagos forgalmazását és népszerűsítését Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Napjainkra több építőanyag kereskedelemmel és kivitelezővel állunk üzleti kapcsolatban,megyénkben eddig értékesített kémények száma meghaladja a 100 db-ot.

Minőségi, illetve garanciális reklamáció ezidáig nem volt a termékkel kapcsolatosan,bármely eleme azonnal beszerezhető igény esetén.

Egyszerű beszerelhetőség,garancia és minőség.Ez jelemzi a KREA kéményrendszereket.

Megrendelések esetén a házhozszállítási rendszer is működik, kérjük keresse Önhöz legközelebbi partnerünket vagy minket.

>Üdvözlettel: Lutherm Kft.

kollégák krea rendszerrel
Kollégák a KREA kéményrendszer társaságában